UEFA Playmakers

PU-62 Vaiana-satufutis

UEFA Playmakers -ohjelman tavoitteena on tarjota pienille tytöille matalan kynnyksen mahdollisuus tutustua jalkapalloon sekä oppia liikunnallisia ja sosiaalisia taitoja. Ensimmäisen kerran UEFA Playmakers toteutettiin vuonna 2021, jolloin PU-62:ssa noin 50 tyttöä tutustui Frozen-futiksen kautta uuteen harrastukseen. Koko Suomessa UEFA Playmakersin kautta jalkapalloon on nyt tutustunut jo tuhansia tyttöjä. Tänä vuonna PU-62:n järjestämänä jalkapalloon pääsee tutustumaan Vaiana-satufutiksen merkeissä. 


PU-62:n UEFA Playmakers Vaiana-satufutis on kohdennettu erityisesti 5–8-vuotiaille tytöille, mutta myös muiden sukupuolten edustajat toivotetaan tervetulleiksi toimintaan. Aiemmin Frozen- tai Vaiana-futikseen osallistuneet ovat tervetulleita mukaan, mutta etusijalla ovat uudet osallistujat.

Vaiana-satufutis on käynnissä - kiitos ilmoittautuneille ja tervetuloa mukaan! 

 

Vaiana-satufutiksen ensimmäinen harjoituskerta on maanantaina 22.4. kello 17-18 Kalevankankaan alueella (kenttä tarkentuu myöhemmin), ja harjoituskertoja on kahdeksan. Mukaan tarvitset liikuntaan sopivat vaatteet ja jalkineet. Ilmoittautumisesta lähetetään automaattisesti ilmoittautumisen käsittelyä koskeva viesti. Ilmoittautumisesta lähetetään erikseen manuaalisesti vahvistusviesti, joka on edellytys harjoituksiin osallistumiselle. Vahvistusviesti lähetetään muutaman päivän sisällä ilmoittautumisesta.

Vaiana-satufutiksen hinta on 35 € / kevätkausi (8 harjoituskertaa). Hinta sisältää: Palloliiton vakuutuksen, ohjauksen, tarvittavat välineet ja tarvikkeet. Lasku lähetetään PU:n myClub-järjestelmän kautta ilmoittautumislomakkeessa ilmoittamaanne sähköpostiin.

(Vaiana esiintyy Euroopan ulkopuolella nimellä Moana.)

LISÄTIETOJA:

  • PU-62:n Vaiana-satufutiksen koordinaattori Susanna Liljander, sposti: puheenjohtaja(ät)pu62.fi puh. 040 5799 060
  • ohjaajatiimiin kuuluvat Sofia Kemppi, Aallotar Kirjalainen ja Silja Vauhkonen

TIETOSUOJALAUSEKE: Lähettämällä ilmoittautumislomakkeen hyväksyn, että lomakkeen tiedot tallennetaan ko. vuoden UEFA Playmakersin ilmoittautumisrekisteriin ja laskutusta varten myClub-järjestelmään kuluvan vuoden UEFA Playmakersin toimenpiteiden vaatimaksi ajaksi.
Tietosuojaseloste - Porrassalmen Urheilijat -62 ry ( https://pu62.myclub.fi/flow/privacy_policy )

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on päättynyt

Kiitos ilmoittautuneille ja tervetuloa mukaan!
Tarkkaile ilmoitteluamme mahdollisista uusista UEFA Playmakers -satufutiksista!