UEFA Playmakers

UEFA Playmakers -ohjelman tavoitteena on tarjota pienille tytöille matalan kynnyksen mahdollisuus tutustua jalkapalloon sekä oppia liikunnallisia ja sosiaalisia taitoja. Ensimmäisen kerran UEFA Playmakers toteutettiin vuonna 2021, jolloin PU-62:ssa noin 50 tyttöä tutustui Frozen-futiksen kautta uuteen harrastukseen. Koko Suomessa UEFA Playmakersin kautta jalkapalloon on nyt tutustunut jo yli 3000 tyttöä. Tänä vuonna PU-62:n järjestämänä jalkapalloon pääsee tutustumaan Vaiana-satufutiksen merkeissä. 

 

PU-62:n UEFA Playmakers Vaiana-satufutis on kohdennettu erityisesti 5–8-vuotiaille tytöille, mutta myös muiden sukupuolten edustajat toivotetaan tervetulleiksi toimintaan. Aiemmin Frozen- tai Vaiana-futikseen osallistuneet ovat tervetulleita mukaan, mutta etusijalla ovat uudet osallistujat.

Ilmoittautuminen Vaiana-satufutikseen on päättynyt.

Vaiana-satufutiksen ensimmäinen harjoituskerta on maanantaina 22.5. klo 17–18 Kalevankankaan koulun tekonurmella. Mukaan tarvitset liikuntaan sopivat vaatteet ja jalkineet. Huomioithan, että ilmoittautumisesta lähetetty vahvistusviesti on edellytys harjoituksiin osallistumiselle. Harjoitukset kestävät maanantaihin 17.7. saakka (maanantaina 5.6. pidämme taukoa jalkapallokoulun vuoksi).

Vaiana-satufutiksen hinta on 35 € / kevät- ja kesäkausi (8 harjoituskertaa). Hinta sisältää: Palloliiton vakuutuksen, ohjauksen, tarvittavat välineet ja tarvikkeet. Lasku lähetetään PU:n myClub-järjestelmän kautta ilmoittautumislomakkeessa ilmoittamaanne sähköpostiin.

(Vaiana esiintyy Euroopan ulkopuolella nimellä Moana.)

LISÄTIETOJA:

  • PU-62:n Vaiana-satufutiksen vastuuohjaaja on Susanna Liljander, sposti: susanna.liljander(at)gmail.com, puh. 0405799060
  • apuohjaajatiimiin kuuluvat viime vuosilta tutut ohjaajat Venla Syrjäläinen, Sofia Kemppi ja Laura Paavilainen sekä uutena PU-62:n seuratyöntekijä Alisa Laitinen

 

TIETOSUOJALAUSEKE: Lähettämällä ilmoittautumislomakkeen hyväksyn, että lomakkeen tiedot tallennetaan ko. vuoden UEFA Playmakersin ilmoittautumisrekisteriin ja laskutusta varten myClub-järjestelmään kuluvan vuoden UEFA Playmakersin toimenpiteiden vaatimaksi ajaksi.
Tietosuojaseloste - Porrassalmen Urheilijat -62 ry ( https://pu62.myclub.fi/flow/privacy_policy )

 

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Tarkkaile sivuiltamme mahdollisia uusia, tulevia UEFA Playmakers -satufutiksia!


Kiitos ilmoittautuneille ja tervetuloa mukaan!