Jalkapallokoulu 2024

PU-62 järjestää

OP Hippo -jalkapallokoulun

ma-pe 3.6.-7.6.2024
Raviradan nurmikentällä Mikkelissä

Kesän 2024 jalkapallokoulun ilmoittautuminen on avoinna - tule mukaan!

 

JALKAPALLOKOULUN AIKATAULU

aloituspäivänä, maanantaina 3.6. klo 17:00-19:00

tiistaista perjantaihin 4.6.-7.6. klo 17:00-18:30

HUOM: Lisäksi PU järjestää Junioriakatemian 8-14-vuotiaille HIPPO-jalkapallokoulun kanssa samoina päivinä, mutta päiväsaikaan. Lisätietoa Junioriakatemiasta uutisessamme.

 

TIETOA JALKAPALLOKOULUSTA

Ohjaajina jalkapallokoulussa toimii PU-62:n pelaajia ja rehtorina Janne Sammatti puh. 044 330 1121, s.posti janne.sammatti(ät)pu62.fi

Osallistumismaksu on 50 €, joka sisältää opetuksen, jaliskoulupaidan ja pallon. Jalkapallokouluun osallistuvat sisarukset sekä PU-62:ssa jo harrastavat lapset saavat 5 euron alennuksen osallistumismaksusta. Lasku lähetetään PU-62:n myClub-palvelun kautta ilmoittautumisen yhteydessä annettuun huoltajan sähköpostiosoitteeseen jalkapallokouluviikon päätteeksi.

Ilmoittautua voivat kaikki jalkapallosta kiinnostuneet lapset noin 4-5-vuotiaista alkaen, sukupuoleen katsomatta sekä riippumatta siitä, onko heillä aiempaa jalkapallokokemusta. Toivomme ilmoittautumista ennakkoon nettisivujemme lomakkeen kautta. Ilmoittautua voi vielä aloituspäivänä paikan päällä, mutta emme takaa jalkapallopaidan ja pallon saatavuutta.

Raviradan nurmikenttä sijaitsee osoitteessa Raviradantie 22, Mikkeli. Huomaa, että pysäköintialueilta on matkaa kentälle.

Päälle kannattaa laittaa säänmukaista, liikuntaan sopivaa vaatetusta. Esimerkiksi verryttelyasu on hyvä varustus. Jalkaan liikkumiseen sopivat jalkineet, kuten lenkkarit tai nappulakengät. Lisäksi tarvitset juotavaa juomapullossa.

 

TIETOSUOJALAUSEKE: Lähettämällä ilmoittautumislomakkeen hyväksyn, että lomakkeen tiedot tallennetaan ko. vuoden jalkapallokoulun ilmoittautumisrekisteriin ja laskutusta varten myClub-järjestelmään kuluvan vuoden jalkapallokoulun toimenpiteiden vaatimaksi ajaksi.
Tietosuojaseloste - Porrassalmen Urheilijat -62 ry ( https://pu62.myclub.fi/flow/privacy_policy )

OP Hippo -jalkapallokoulun maskotti jalkapallokentällä